Atacantul Astrei Giurgiu, Alexandru Ioniţă, a plâns în timpul interviului acordat după meciul cu FCSB, pierdut cu 0-1. Printre lacrimi, el a declarat că şi-ar fi dat cinci ani din viaţă numai să marcheze împotriva Stelei, penru a împiedica echipa patronată de Gigi Becali să ia campionatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu cine ia titlul. Mă scuzaţi, nu pot să vorbesc... Am pierdut prea uşor, au ajuns de două ori la poartă. Nu pot să-mi explic, mi-am dorit foarte mult să marchez, să fac ceva să câştig meciul ăsta, dar ne-au bătut. Nu am cuvinte să spun cât de rău îmi pare. Am vrut să le dăm peste nas tuturor, să facem măcar un egal astăzi, dar din păcate nu am reuşit. Ce pot să fac mai mult? Am alergat, am băgat piciorul în contră, eram în stare să bag şi capul, la fel cum a făcut Taka (n.r. - Takayuki Seto), dar arbitrii se întorc cu spatele. I-a dat clar cu cotul, i-a arătat că are sânge şi nu ştiu, numai nouă ni se întâmplă asta. Ce putem să mai spunem? Noi am jucat foarte bine, am avut ocazii, dar nu a vrut să intre mingea, am primit gol prea uşor şi noi nu am reuşit să egalăm, din păcate pentru noi. Noi trebuia să-i împiedicăm astăzi şi să le facem un culoar cât mai uşor Viitorului să câştige campionatul/ Ca rapidist, ştiu ce înseamnă să câştige Steaua campionatul. Nu mi-am dorit şi mereu asta mereu a fost o dezamăgire şi ... nu-mi găsesc cuvintele. Mi-aş fi dorit să dau gol şi să dau cinci ani din viaţă, numai ca să nu ia Steaua campionatul. Nu o să ajung acolo, nu m-am cerut niciodată la Steaua, domnul Becali a spus că vrea să mă ia acolo, dar nu m-am apucat de fotbal pentru bani, m-am apucat pentru tata şi pentru Rapid. M-am am un şi jumătate aici de contract", a declarat Ioniţă.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii I, şi, înaintea rundei care va decide campioana, este lider în clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul. Şi a treia clasată, Dinamo, are şanse la titlu, diferenţa dintre aceasta şi primele formaţii din ierarhie fiind de două puncte.

La Giurgiu, golul a fost marcat de Gnohere '12.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, în care se va decide campioana, FCSB şi FC Viitorul au câte 41 de puncte, iar Dinamo are 39.

În ultima etapă vor avea loc meciurile Dinamo - Astra, FCSB - CSU Craiova şi FC Viitorul - CFR Cluj, sâmbătă, de la aceeaşi oră, 20.00.

FC Viitorul este singura echipă care depinde doar de ea în această luptă în trei. Dacă va obţine o victorie în ultima etapă, devine campioana României, în premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.