Jucătorul Astrei Giurgiu, Alex Ioniţă, a declarat, sâmbătă seară, că a fost eliminat la meciul cu FCSB deoarece a cerut explicaţii arbitrului Adrian Cojocaru pentru că nu i-a dat cartonaş galben lui Edy Gnohere. El a mai spus că a fost înjurat de jucătorii stelişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am dus în calitate de căpitan să întreb de ce nu dă nimic la Gnohere, acesta mi-a dat o plamă, eu i-am pus mâna în gât, a venit şi Larie, m-a chemat arbitrul şi mi-a dat al doilea galben, m-au înjurat de familie, de toţi morţii, domnul arbitru nu spunea nimic. M-au înjurat şi de pe banca Stelei, nu dau nume, îmi pare rău de aceste incidente. Ne bucurăm de acest egal şi cred că puteam obţine mai mult. Mă simt foarte bine la Astra, aştept o prelungire din partea lor, că o să câştig dublu la Steaua nu mă încăntă cu nimic. Vreau să plec afară şi să ajung la naţională", a spus Ioniţă.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a Ligii I. Giurgiuvenii au evoluat în zece din minutul 82, când a fost eliminat Alex Ioniţă.

Pentru FCSB a marcat Gnohere '64, iar pentru Astra a înscris Moise, în minutul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.