Finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, vineri, că Alexandru Ioniţă a refuzat prelungirea contractului, în contextul în care anterior şi-a exprimat pretenţiile şi acestea au fost acceptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În luna septembrie s-a discutat ca Ioniţă să-şi prelungească contractul. A avut cel mai mare salariu, încă de când era junior. El a avut mai mult decât 3-4 jucători la un loc. A avut pretenţii exagerate, pe care le-am acceptat după o şedinţă a Consiliului de Administraţie; inclusiv bani la semnătură, bani la viitorul transfer. Când i s-a adus la cunoştinţă asta, ne-a spus că e totul în regulă, dar să mai aşteptăm până în iarnă. M-am trezit cu el la club, mi-a spus însă că semnează după vacanţă, deşi vorbisem pentru 31 decembrie. Astăzi ne-a comunicat că nu e de acord să semneze. Am vorbit cu Ioniţă şi cu părinţii lui. Le-am spus că nu vreau să-l ţin cu forţa. El nu a jucat aşa de bine acum 3-4 ani şi l-am ţinut titular. Dar niciun club din lumea asta nu stă într-un jucător. Nu o să moară Astra dacă pleacă Ioniţă! Cerem o sumă cu 7 cifre pentru Ioniţă. E un jucător valoros, îl dăm pe nimic?", a spus Niculae la Digi Sport. "După un an şi ceva de stat, nu va mai fi acelaşi Ioniţă", a mai afirmat Ioan Niculae.

Potrivit digisport.ro, preşedintele Astrei Giurgiu, Dănuţ Coman a declarat vineri că Ioniţă este influenţat de agenţii săi.

"Ştiţi câte oferte sunt pe adresa clubului pentru Alexandru Ioniţă? Vă spun eu, niciuna. Am vorbit cu agenţii jucătorului, nu au nicio variantă în momentul de faţă. Sunt ferm convins că este influenţat din exterior. A cerut o anumită sumă pentru a prelungi, a cerut un salariu lunar, noi am acceptat condiţiile pe care le-a cerut, după care lucrurile s-au schimbat. Ar fi primit o majorare substanţială a salariului. Însemna cel mai mare salariu din istoria Astrei. Cu CFR au fost într-adevăr discuţii, dar doar telefonice, nu au înaintat vreo ofertă scrisă. Credeţi-mă că este cumplit să stai un an la echipa a doua, e cumplit. Eu am fost trimis la echipa a doua şi la Rapid, şi la Vaslui şi nu este uşor să stai acolo. Nu ştim dacă peste un an vom mai vorbi despre Ioniţă care este în momentul de faţă", a afirmat Coman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.