Mijlocaşul Ioan Filip mai crede că Dinamo poate prinde play-off-ul Ligii I cu condiţia ca echipa să câştige toate cele patru meciuri pe care le mai are de disputat în sezonul regulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem şanse minime la play-off, la fel ca anul trecut. Noi trebuie să batem tot şi ceilalţi să se încurce. Anul trecut ceilalţi s-au încurcat, dar noi nu am reuşit să câştigăm toate meciurile. Sperăm ca anul acesta să fie diferit şi să reuşim noi să câştigăm toate meciurile. Vacanţa a fost liniştită, mai ales sărbătorile de iarnă au fost frumoase alături de familie. A plecat Dan Nistor, căpitanul nostru, nu cred că are rost să mai vorbesc despre el. Cel mai bun pasator, e o lipsă pentru noi, dar o echipă nu stă într-un jucător şi atunci trebuie să mergem mai departe, să gâsim pe altcineva care să ne ajute. El spunea: <o să rămân, o să rămân atât timp cât avem şanse.> E linişte, noi suntem ok, ne pregătim, facem câte două antrenamente pe zi şi încercăm să câştigăm aceste patru meciuri ca să avem o şansă cât de mică la play-off. În interior, noi nu simţim aşa tare (n.r. problemele între conducătorii clubului) cum simţiţi voi... Nu ştiu ce probleme sunt, nu prea urmăresc ştirile şi nu mă interesează, cred că e o problemă de conducere şi atunci ei trebuie să o clarifice. Dinamo nu mai e de vreo doi ani la fel cum era pe vremuri. Să fii în play-out nu e un lucru normal pentru o echipă ca Dinamo", a declarat Filip. 

Şi fundaşul Ante Puljici spune că mai crede în calificarea echipei Dinamo în play-off.

"Sunt pregătit pentru reluarea antrenamentelor. Trebuie să ne pregătim bine pentru a juca bine în partea a doua a sezonului. Nistor a plecat, era un jucător important pentru noi, poate cel mai bun. L-am pierdut, nu e bine pentru noi, dar acesta este fotbalul. Dar vom vedea, probabil că vor mai veni jucători. Sper că vom fi buni în următoarea parte a sezonului. Ca să ne calificăm în play-off trebuie să câştigăm ultimele patru meciuri din sezonul regulat şi să sperăm că alte echipe vor greşi. Vom lua meci cu meci şi vom vedea ce se întâmplă. Credm în calificare, chiar dacă şansele sunt foarte mici. Dacă nu credem, nu se va întâmpla nimic, aşa că trebuie să o facem. Este o presiune şi aşa trebuie să fie, Dinamo este un club mare şi nu merită asta (n.r. - să nu acceadă în play-off), Dinamo trebuie să fi sus în clasament şi să lupte pentru titlu, pentru orice trofeu din România. Dar uneori depinzi de multe echipe şi trebuie să muncim bine, din greu, să revenim. Antrenorul decide căpitanul. Nu e sută la sută, dar dacă mă alege pe mine va fi o mare onoare pentru mine, pentru că Dinamo este un club mare. Sunt aici a doua oară şi aşa cum am mai spus acesta este singurul club din România la care pot juca", a spus croatul.

Lotul dinamoviştilor a efectuat, vineri dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, vizita medicală pentru a doua parte a acestui sezon competiţional.

Potrivit fcdinamo.ro, 26 de jucători au fost prezenţi la vizita medicală a echipei din Ştefan cel Mare, cu menţiunea că Armindo Brito (învoit), Mattia Montini şi Mihai Neicuţescu (program individual de pregătire după accidentările suferite în acest sezon) vor efectua controlul medical în următoarele zile.

Până la plecarea în turneul de pregătire din Spania (13-23 ianuarie), tehnicianul Dusan Uhrin a programat două antrenamente în fiecare zi la Săftica.

FC Dinamo Bucureşti şi Roberto Strechie (19 ani) au convenit încheierea raporturilor contractuale, mijlocaşul român născut în Italia jucând în tricoul alb-roşu doar în meciurile amicale din toamna trecută.

Lotul dinamoviştilor la vizita medicală a fost următorul:

Portari: Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ştefan Fara, Mihai Eşanu;

Fundaşi: Ante Puljici, Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Andrei Sin;

Mijlocaşi: Filip Mrzljak, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ricardo Grigore, Ionuţ Şerban, Alexandru Răuţă, Mamoutou N'Diaye, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani, Valentin Borcea;

Atacanţi: Slavko Perovici, Daniel Popa, Robert Moldoveanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.