Suspendat de ITF după meciul de FedCup cu Marea Britaniei şi interzis al Wimbledon şi la Roland Garros, Ilie Năstase a fost prezent, sâmbătă seară, pe podium, în Caja Magica, la festivitatea de premiere a finalistelor Madrid Open, Simona Halep şi Kristina Mladenovic. Turneul organizat de Ion Ţiriac se desfăşoară sub egida WTA, astfel că Năstase a putut fi pe teren, la festivitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi sub privirile Nadiei Comăneci, aflată în tribună, Simona Halep, locul 8 WTA, a câştigat a doua oară consecutiv turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 6-7 (5), 6-2, pe franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 17 WTA. Acesta este al 15-lea turneu câştigat de Simona Halep la simplu, în cariera profesionistă, primul în acest an. 

Simona Halep va primi 1.043.680 de euro şi 1.000 de puncte WTA, iar Mladenovic 511.740 de euro şi 650 de puncte.

"Trofeul este foarte greu, dar e prea frumos să-l las din mână. Kristina a făcut treabă bună, succes să ajungi în Top 10 în acest an, suntem doar la început. Pentru mine este un turneu special, este uimitor pentru mine, mă simt ca acasă aici. Mulţumesc echipei mele, lui Darren că mă susţine mereu, tatăui meu, poate uneori eşti prea nervos, dar mulţumesc pentru că ai venit, familiei mele de acasă şi fanilor români. Mulţumesc şi domnului Ţiriac, care mereu mă susţine, chiar şi în momentee grele", a declarat Halep, la festivitatea de premiere. 

Mladenovic a felicitat-o pe Halep şi a mulţumit suporterilor de pe arenă în limba spaniolă: "Felicitări, Simona, pentru un turneu minunat. Să-mi spui ce ţi se întâmplă aici, faci mereu treabă bună aici. Mulţumesc echipei mele, a fost greu săptămâna asta, dar acum nu v-am uitat", a spus Mladenovic în engleză, apoi adresându-se spectatorilor în spaniolă: "Sper să ne vedem şi la anul".

Pentru Simona Halep, care revine pe locul 4 WTA după succesul de la Madrid, urmează săptămâna viitoare participarea la turneul de la Roma, ultima competiţie la care va juca înainte de Roland Garros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.