Internaţionalul francez Wissam Ben Yedder, atacant al AS Monaco, face obiectul unei plângeri de viol, a dezvăluit joi postul de radio France Info.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia judiciară din Nisa a fost sesizată să deschidă o anchetă după ce două femei au depus plângere împotriva fotbalistului în vârstă de 32 de ani şi împotriva unei alte persoane, a cărei identitate este „necunoscută” în acest stadiu al anchetei, potrivit parchetului de la Nisa. Reclamantele descriu fapte care ar fi fost comise la Beausoleil, în Alpii Maritimi, în seara zilei de luni, 10 iulie.

Mai întâi a fost sesizat Parchetul din Grasse, dar, având în vedere locul faptelor denunţate, dosarul a ajuns la Parchetul din Nisa. Ancheta se află abia la început. Agentul lui Ben Yedder nu a făcut încă nici o comunicare oficială.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.