Clubul american Inter Miami a oficializat sâmbătă venirea starului argentinian Lionel Messi la gruparea din Florida. Lionel Messi va rămâne la Inter până în 2025

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lionel Messi este oficial la Inter Miami. Sâmbătă seară clubul american a publicat pe site-ul oficial un clip care îl prezintă pe Messi în tricoul echipei.

„Sunt onorat să îi urez bun venit lui Leo Messi şi familiei lui în noua lor casă”, a declarat Jorge Mas, proprietarul lui Inter Miami CF. „Sunt foarte încântat să încep următorul pas în cariera mea, alături de Inter Miami şi în Statele Unite. Este o oportunitate fantastică şi împreună vom continua să construim acest proiect frumos. Ideea este să lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus şi sunt foarte nerăbdător să încep să ajut aici, în noua mea casă", a spus Messi, care a semnat un contract pentru următorii doi ani, până în iunie 2025.

Lionel Messi (36 de ani) va fi prezentat oficial duminică, pe Stadionul Lockhart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.