Formaţia Juventus Torino, liderul din Serie A, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Internazionale Milano, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Italiei, în care gazdele au fost aproape de victorie deşi au avut un jucător eliminat înainte de minutul 20.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter Milano a rămas în inferioritate numerică în minutul 18, când a fost eliminat Matias Vecino, la cinci minute după ce Juventus marcase prin Douglas Costa (’13).

Gazdele şi-au revenit, deşi aveau un jucător mai puţin, şi au egalat prin Mauro Icardi, în minutul 52. În minutul 65, pentru Inter a înscris şi Andrea Barzagli, de la Juve, în propria poartă.

Juventus a obţinut cele trei puncte datorită golurilor marcate de Juan Cuadrado ’87 şi Gonzalo Higuain ’89.

Partidele Crotone – Sassuolo, Atalanta – Genoa, Benevento – Udinese, Bologna – AC Milan, Hellas Verona – SPAL, Sampdoria – Cagliari, Fiorentina – Napoli şi Torino – Lazio Roma sunt programate duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.