Jucătorii din Premier League au lansat o “iniţiativă colectivă” pentru a ajuta la strâgerea de fonduri pentru Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) şi a le distribui “acolo unde este nevoie”, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin iniţiativa numită #PlayersTogether, jucătorii îşi propun, în parteneriat cu NHS Charities Together, să îi ajute pe “cei din prima linie a NHS”, care se luptă cu coronavirusul.

Într-un comunicat postat de numeroşi jucători pe reţelele de socializare se precizează că fotbaliştii au lucrat împreună pentru crearea unei iniţiative separate de orice altă ligă sau de cluburi. “Să încercăm să ajutăm, alături de atât de mulţi alţii din ţară, pentru a face o reală diferenţă. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către toţi cei afectaţi de această criză. Uniţi vom trece de asta. Staţi acasă. Protejaţi NHS. Salvaţi vieţi”, se arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.