Un grup de fani ai echipei Liverpool a fost atacat, marţi, la Milano, cu sticle şi scaune, de persoane mascate, înaintea meciului dintre cele două formaţii, programat, de la ora 22.00, în etapa a VI-a, ultima a Grupei B a Ligii Campionilor, informează liverpoolecho.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat a povestit pentru sursa citată că a avut nevoie de zece copci la rana pe care a căpătat-o la cap după ce a fost lovit cu un obiect.

Grupul din care făcea parte a fost atacat de circa 30 de persoane îmbrăcate în negru în timp ce se afla într-un local din Milano.

"Un grup de tipi în negru a intrat într-un mic pub în care ne aflam şi au aruncat cu sticle şi scaune. Ne scuipau şi aruncau chestii. Câţiva dintre noi s-au ridicat şi (...) am ajuns în mijlocul unei lupte între bande. Aruncau sticle şi scaune şi răsturnau mesele. Câţiva dintre fanii noştri au încercat să caute adăpost într-unul dintre baruri. Am fost lovit cu un obiect, fie o bâtă, sticlă sau scaun, nu sunt sigur, şi mi-a despicat capul. Am reuşit să intru în bar şi apoi <şobolanii> au plecat. O fată pe nume Jen mi-a ţinut prosoape pe cap. Personalul de la ambulanţă m-a îndemnat să merg la spital unde a trebuit să fiu cusut la cap", a povestit el.

Meciul de marţi este important pentru Milan, care are nevoie de o victorie pentru a spera la calificarea în optimi, fază în care a acces deja Liverpool de pe primul loc al grupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.