Suporterii ruşi i-au atacat pe fanii englezi, sâmbătă seară, în incinta stadionului Velodrome din Marsilia, la finalul meciului Anglia - Rusia, scor 1-1, din grupa B a Campionatului European, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, suporterii englezi au fost nevoiţi să se caţere pe garduri pentru a scăpa de fanii ruşi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Imagini cu un tată încercând să îşi protejeze fiul în timp ce suporteri mascaţi loveau fanii care se retrăgeau în jurul lui au devenit virale.

 

Federaţia rusă riscă din nou sancţiuni, după ce în urmă cu patru ani, la Euro-2012, în cazul său s-a luat o decizie cu suspendare de retragere a şase puncte, ca urmare a incidentelor din Polonia, la Euro-2012.

Incidente au avut loc la Marsilia şi joi, vineri şi pe parcursul zilei de sâmbătă, violenţele fiind soldate cu peste 30 de răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.