Fanii echipei Feyenoord au aruncat pe teren, miercuri, la finala Conference League, obiecte gonflabile în formă de banană, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini de la finala de la Tirana, dintre Roma şi Feyenoord, arată cum două banane gonflabile sunt aruncate pe teren, cu puţin timp înaintea minutului 35. 

Gestul rasist al olandezilor l-ar fi vizat pe atacantul englez al Romei, Tammy Abraham.

Nu este pentru prima dată când un astfel de incident are loc în timpul unui meci între cele două echipe, care s-au mai întâlnit, în 2015, în 16-imile de finală ale Europa League. Şi atunci pe teren a fost aruncată şi o banană gonflabilă, care l-a vizat pe ivorianul Gervinho, care evolua în acea perioadă la AS Roma. 

AS Roma a câştigat prima ediţie a Conference League, după ce a învins în finală, miercuri, la Tirana, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Feyenoord Rotterdam. A marcat: Zaniolo '32.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.