Zlatan Ibrahimovici a înscris, sâmbătă, două goluri la debutul la Los Angeles Galaxy, într-un meci de pe teren propriu cu Los Angeles FC, la care echipa suedezului a revenit de la 0-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au marcat prin Vela ‘5, ’26 şi Steres ’48 (autogol).

LA Galaxy a egalat prin golurile lui Lletget ’61 şi Pontius ’73.

Zlatan Ibrahimovici a intrat pe teren în minutul 71 şi a înscris în minutele 77 şi 90+1.

“Dacă la fiecare echipă cu care am semnat am înscris în primul meci oficial. Şi am spus că aşa va fi şi la LA Galaxy, astfel că doar am aşteptat momentul. Când eşti condus cu 3-0 este şi mai multă adrenalină, pentru că vrei să poţi face ceva, să ajuţi echipa, să ajuţi în special atunci când situaţia este dificilă. Şi doar voiam să intru. Fanii cereau ceva, iar eu le-am dat Zlatan”, a declarat Ibrahimovici după meci.

Mlssoccer.com notează că Ibrahimovici a marcat la debut în campionatele Olandei, Italiei, Spaniei şi Germaniei, dar nu la debutul la fiecare club.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.