Ianis Hagi consideră că era echitabil un rezultate de egalitate al naţionalei U21 în meciul cu selecţionata similară a Angliei, el considerând că partida a fost o experienţă bună pentru el şi colegii lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ianis Hagi a recunoscut vineri, într-o conferinţă de presă, că naţionala U21 a intrat temătoare pe teren împotriva Angliei, reuşind apoi să echilibreze disputa.

“Am intrat puţin temători în primele 10-15 minute când ne-au dat şi gol. După aceea, când am realizat ca şi echipă că nu au nimic în plus faţă de noi şi că ne putem bate de la egal la egal, chiar am făcut-o foarte bine. Eu zic că un rezultat de egalitate era echitabil, am avut multe ocazii şi noi şi ei. A fost un meci cu o experienţă bună pentru noi. E bine că am făcut faţă şi nu ne-am făcut de râs până la urmă pentru că nu avem o istorie foarte bună la U21 cu echipele puternice”, a afirmat Ianis Hagi. 

El a mai spus că naţionalei under 21 i-au lipsit patru, cinci jucători care au fost convocaţi în lotul naţionalei de seniori.

“Ne-au lipsit patru, cinci jucători care au fost la echipa mare. Eu zic că diferenţa nu e una mare, dar pe viitor să avem mai mult curaj şi ambiţie pentru a ne bate la acest nivel”, a spus fotbalistul Viitorului.

El s-a referit şi la viitoarele meciuri din campania de calificare, spunând că pentru calificare este nevoie de obţinerea unor rezultate bune cu Portugalia şi Bosnia.

“Dacă vrem să ne calificăm trebuie să scoatem rezultate bune şi cu Portugalia şi cu Bosnia. Cu Bosnia avem acasă, cu Portugalia în deplasare. Important este să nu pierdem în Portugalia pentru că e un meci în deplasare. Acum o să mergem cu aceeaşi mentalitate cu care am mers şi la celelalte meciuri, anume să câştigăm”, a mai declarat Ianis Hagi.

Naţionala under 21 a României a fost învinsă, sâmbătă, la Wolverhampton, cu scorul de 2-1, de selecţionata similară a Angliei, într-un meci amical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.