Atacantul Ianis Hagi a declarat, joi seară, că naţionala României ar fi putut obţine un rezultat mai bun cu Spania, dacă ar fi avut mai mult curaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Păcat că nu am scos mai mult, din păcate am avut două ocazii mari pe final, dar atât s-a putut, acum trebuie să ne concentrăm la meciul cu Malta. Cu mai mult curaj, puteam scoate un rezultat mai bun. Să nu uităm că avem meciurile cu Norvegia şi Suedia acasă, care sunt dificile, dar trebuie să le câştigăm", a declarat Ianis Hagi.

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.