Portarul Horaţiu Moldovan a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi îşi propun să obţină victorii în următoarele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am arătat şi arătăm în continuare că suntem un grup foarte unit. Cred că am arătat că suntem o echipă puternică, suntem doar la mâna noastră. La echipa naţională nu poţi să fii relaxat, trebuie să fii încrezător şi focusat. E o mândrie să fiu portarul echipei naţionale. Şase puncte ar fi cele mai acceptabile în următoarele două meciuri şi de-asta ne-am reunit, ca să obţinem şase puncte”, a spus Moldovan.

El a precizat că gazonul reprezintă un impediment: “Gazonul este destul de prost, dar important e să câştigăm, nu contează cum. E un impediment acest gazon”.

Naţionala României va întâni, joi seară, de la ora 21.45, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, selecţionata Belarusului, într-un meci diin preliminariile Euro 2024. Duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, tricolorii vor juca împotriva Andorrei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.