Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, consideră că eliminarea lui Mihai Pintilii pentru un fault asupra sa a fost corectă, el precizând că dacă nu ar fi avut apărătoare s-ar fi putut accidenta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Poate am avut şi ghinion, ei au ştiu să profite de neatenţia nostră. Sper să învăţăm din greşeli. A fost roşu la Pintilii. Dacă nu aveam apărătoare putea să fie şi mai rău. Steaua este o echipă ofensivă, din păcate nu am ştiut să gestionăm momentul şi am primit gol”, a spus Hoban la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, în care Andrei Peteleu şi Mihai Pintilii au fost eliminaţi şi oaspeţii au egalat în minutul 90+1.

Au marcat: Culio '38 (penalti) pentru gazde şi Gnohere '90+1 pentru oaspeţi. Culio a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Romario Benzar.

În minutul 64, de la CFR Cluj a fost eliminat Peteleu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Opt minute mai târziu, a fost eliminat şi Mihai Pintilii de la FCSB, pentru o intrare la Hoban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.