Jucătorii echipei Hertha Berlin nu au respectat recomandările de distanţare fizică atunci când s-au bucurat la un gol, la meciul din deplasare cu Hoffenheim, însă acest lucru nu le va atrage sancţiuni, a anunţat liga germană, potrivit L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În general, la partidele de sâmbătă din Bundesliga s-au respectat recomandările şi fotbaliştii şi-au arătat altfel bucuria, însă la meciul Hoffenheim – Hertha, scor 0-3, belgianul Dendryck Boyata l-a sărutat pe obraz pe colegul său  Marko Grujic, după primulgol.

“În ceea ce priveşte manifestările de bucurie, s-au dat doar recomandări, astfel că nu pot exista sancţiuni”, a declarat un purtător de cuvânt al ligii germane.

“Sper că oamenii vor înţelege. Abţinerea de la manifestările de bucurie în grup reprezintă doar o indicaţie. Noi am fost testaţi de şase ori negativ cu coronavirus, ultima dată ieri. Emoţiile fac şi ele parte din joc, altfel jucăm degeaba”, a afirmat şi antrenorul echipei Hertha, Bruno Labbadia.

Hertha Berlin a învins în deplasare Hoffenheim, scor 3-0, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Germaniei, prima de după o pauză de două luni cauzată de pandemia de coronavirus. Au marcat Akpoguma ’58 (autogol), Ibisevic ’60 şi Cunha ’74.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.