Oficiali, staful trehnic şi jucători ai echipei Hatayspor i-au omagiat, marţi, pe fotbalistul Christian Atsu şi pe directorul sportiv Taner Savut, care au murit în urmă cu un an, în cutremurul din Turcia de la 6 februarie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de la Hatayspor a depus garoafe în locul în care se afla clădirea în care locuiau cei doi, unde acum a rămas doar moloz.

“Membrii consiliului de administraţie, staful tehnic şi jucătorii noştri au depus garoafe la Ronesans Residence, în memoria fotbalistului nostru Christian Atsu şi a directorului nostru sportiv Taner Savut, care şi-au pierdut viaţa în cutremurul din 6 februarie. Nu vă vom uita”, a notat Hatayspor pe Facebook.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
FOTO: Hatayspor
FOTO: Hatayspor

Ronesans Residence, situat în cartierul Ekinciler din Antakya, era descris de dezvoltatori ca "un colţ de paradis", însă a fost distrus de cutremure.

Potrivit presei locale, aproape o mie de persoane şi-au pierdut viaţa acolo. Printre cei care au decedat s-a numărat şi Christian Atsu, fotbalistul ghanez de la Hatayspor. Atsu, al cărui corp a scos de sub dărâmături în a 12-a zi de la cutremur, a fost înmormântat în ţara sa, Ghana.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.