Atacantul echipei Tottenham, Harry Kane, s-a accidentat la glezna stângă în meciul cu Manchester City şi ar putea lipsi până la finalul sezonului, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem îngrijoraţi. Probabil că va lipsi în acest final de sezon. Sperăm să nu fie grav, însă nu mai este mult timp de recuperare. Şi-a sucit glezna, vom vedea ce va fi în următoarele ore", a declarat antrenorul Mauricio Pochettino.

Kane va fi supus, miercuri, unui RMN, după ce s-a accidentat în minutul 56 al meciului câştigat de Tottenham, scor 1-0, cu Manchester City, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor.

Harry Kane a revenit pe teren în martie, după ce a fost indisponibil aproape două luni din cauza unei accidentări tot la glezna stângă, la meciul cu Manchester United, din 14 ianuarie..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.