Handbalistele din naţionala României, care vor juca duminică seară cu Ungaria, în primul meci din grupa II la CE din Suedia, au avut parte şi de câteva ore de relaxare în ziua liberă, pentru cumpărături de Crăciun într-un mall, Eliza Buceschi spunând că cel mai frumos cadou de Crăciun ar fi o medalie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În singura zi liberă dinaintea partidei cu Ungaria, fetele din naţionala de handbal avut câteva ore libere pe care le-au petrecut în Vala Centrum, cel mai mare mall din Suedia, situat la 20 de minute de mers cu maşina de centrul oraşului Helsingborg.

Fetele s-au relaxat la cumpărături pentru cei dragi, iar Eliza Buceschi a declarat că, pe lângă ciocolată şi bomboane, îşi doresc o medalie de Crăciun.

”Ne dorim doar o medalie de Crăciun, dacă este posibil. Dar ştiu că bomboanele şi dulciurile sunt foarte bune în Suedia şi am cumpărat foarte multe”, a spus centrul naţionalei, citată de site-ul oficial al competiţiei.

EHF a luat şi un scurt interviu jucătoarei tricolore, în care aceasta a vorbit şi despre activităţile extra-handbal din cadrul echipei înaintea meciurilor.

Jucătoarele au trecut, vineri seară, şi printr-o experienţă neplăcută, fiind evacuate în timpul antrenamentului de la Helsingborg din cauza unei alarme de incendiu.

Echipa României joacă, duminică, de la ora 19.30, prima partidă din grupa principală II, cu Ungaria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.