Minaur Baia Mare, vicecampioana şi finalista Cupei României la handbal masculin, a început pregătirea pentru noul sezon. Lotul include şi cinci jucători noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Minaur a anunţat lotul cu care va ataca noua stagiune, iar între jucătorii prezenţi la reunire s-au numărat şi noutăţile Hayder Al-Khafadji (portar, transferat de la echipa suedeză Hammarby), Tudor Botea, Gabriel Cumpănici şi Nikola Iovanovic (interi, de la CSM Bucureşti, CSM Vaslui şi Tatran Preşov), şi Remus Chiş (pivot, de la Benfica Lisabona, fost jucător al Academiei Minaur).

Pe banca tehnică se vor afla Alexandru Sabou şi antrenorul cu portarii Ionuţ Irimuş.

După vizita medicală de marţi, handbaliştii vor susţine pregătirea pe plan local, iar între 16-23 iulie o vor continua la Nyiregyhaza.

Primul turneu la care va participa Minaur va fi pe teren propriu, în 28-29 iulie, alături de Potaissa Turda, SCM Politehnica Timişoara şi CSM Sighişoara.

Urmează, în 4-5 august, participarea la Turneul Memorial ”Mihai Mironiuc”, la Suceava, alături de CSU Suceava, CSM Bacău şi CSM Sighişoara.

Ultimele teste vor avea loc în 11-12 august cu “U” Cluj-Napoca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.