Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a învins joi, pe teren propriu, formaţia ucraineană Odesa, scor 52-26 (23-11), în prima manşă din turul 2 al European Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Ratkovic 10 goluri, Ivanovic 8, Cumpănici 6, pentru Minaur, respectiv Savaryn 7, pentru Odesa.

Manşa retur se va juca tot la Baia Mare, sâmbătă, în urma unei înţelegeri între cele două cluburi şi din cauza situaţiei armate din Ucraina.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în turul 3 al European Cup, care programează meciuri în 25 noiembrie şi 2 decembrie.

Campionatul Ucrainei se derulează, în pofida situaţiei dificile din ţara vecină, iar în competiţie sunt angrenate opt echipe. Odesa ocupă locul 2 după şapte etape, cu şase victorii şi o singură înfrângere.

În turul 2 al European Cup trebuia să joace şi Steaua Bucureşti, care s-a calificat în turul următor cu dublu 10-0, după izbucnirea conflictelor în Israel, ţara din care provenea adversara sa, Hapoel Ashdod. Echipa s-a retras din competiţie.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.