Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri, detalii despre reunirea în vederea noului sezon şi pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo se va reuni în 24 iulie, iar primele meciuri test vor avea loc în 4 şi 5 august, cu CSM Bucureşti, respectiv cu Potaissa Turda.

Alte trei partide amicale ar urma să aibă loc în deplasare, la Turneul de la Poto (Portugalia), pentru care Dinamo mai aşteaptă confirmări. Adversarele de la acel turneu ar fi FC Porto, Ademar Leon şi naţionala Coreei de Sud.

Pentru campioana României va urma participarea la Turneul Final Four al Supercupei României (19-20 august), pentru ca primul meci oficial din Liga Naţională să aibă loc în 26 august, cu vicecampioana Minaur Baia Mare.

Dinamo Bucureşti nu a primit wild-card pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, astfel că va juca direct în grupele European League, a doua competiţie valorică a continentului. Tragerea la sorţi va avea loc în 18 iulie, iar meciurile din grupe vor începe în 17 octombrie.

Turneul F4 va avea loc în 25-26 mai 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.