Campioana Dinamo Bucureşti a învins, vineri, la turneul amical ”Gaia Handball Week”, în Portugalia, formaţia Ademar Leon, scor 39-30 (24-14). Dinamo încheie turneul cu două victorii şi o înfrângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele amicale de la turneul lusitan, Dinamo s-a impus în faţa naţionalei Coreei de Sud, cu scorul de 47-36 (21-14), iar apoi a pierdut cu FC Porto, scor 35-38 (16-22).

”Gaia Handball Week” se desfăşoară între 7-15 august, iar Dinamo Bucureşti a disputat trei partide amicale în cadrul competiţiei.

Pentru campioana României va urma participarea la Turneul Final Four al Supercupei României (19-20 august), pentru ca primul meci oficial din Liga Naţională să aibă loc în 26 august, cu vicecampioana Minaur Baia Mare.

Dinamo Bucureşti nu a primit wild-card pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, astfel că va juca direct în grupele European League, a doua competiţie valorică a continentului. Meciurile din grupe vor începe în 17 octombrie.

Turneul F4 va avea loc în 25-26 mai 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.