Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a remizat marţi, în deplasare, cu formaţia poloneză Chrobry Glogow, scor 29-29 (19-14), în al patrulea meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Kosznik 5 goluri, pentru echipa poloneză, respectiv Drăgan 5, pentru CSM Constanţa.

În cealaltă dispută a rundei, tot marţi, se joacă Sporting CP - Tatabanya KC.

În primele etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC, 29-28 cu Sporting CP şi 29-18 cu Glogow, astfel că după patru etape este lider neînvins, cu 7 puncte.

Etapa a V-a programează meci pe teren propriu pentru CSM Constanţa, returul cu Tatabanya, în 28 noiembrie.

Campioana Dinamo Bucureşti joacă în grupa G. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.