Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia spaniolă Fraikin BM. Granollers, în turul preliminar din European League. Ibericii au jucat finala în sezonul anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fraikin BM. Granollers s-a impus cu scorul de 29-27 (16-14), iar principalii marcatori ai partidei au fost Komogorov 6 goluri, pentru CSM, respectiv Franco i Miro, tot 6, pentru oaspeţi.

Manşa retur va avea loc în 2 septembrie (ora 13.00), în Spania. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în faza grupelor competiţiei.

La tragerea la sorţi a grupelor, câştigătoarea duelului CSM Constanţa / Granollers a fost repartizată în grupa H, alături de Sporting CP, Tatabanya KC şi KGHM Glogow.

Direct în această fază a fost repartizată campioana Dinamo Bucureşti, care va evolua în grupa G, cu Fuchse Berlin (deţinătoarea trofeului), Chambery Savoie şi RK Izvidac.

Meciurile din grupe vor începe în 17 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.