Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a fost învinsă marţi, pe teren propriu, de deţinătoarea trofeului European League, Fuchse Berlin, scor 32-29 (14-15), în primul meci din grupa principală IV, din care face parte şi campioana Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Komogorov 7 goluri, Ravnic 7, pentru CSM Constanţa, respectiv Tollbring 7, Drux 5, Lichtlein 5, pentru Fuchse Berlin.

Echipele au intrat în grupa IV cu puncte acumulate din faza anterioară, iar în urma rezultatului de marţi Fuchse rămâne lider, cu 6 puncte, iar CSM Constanţa, pe locul 3, cu 2.

În etapa a II-a din grupa IV, CSM Constanţa va juca pe terenul campioanei Dinamo Bucureşti, care joacă marţi seară, în deplasare, cu Sporting CP. Dinamo s-a calificat de pe locul 2 al grupei preliminare G.

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

CSM Constanţa joacă în premieră în European League şi s-a calificat în grupa H după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers. În grupa H a încheiat lider, cu rezultatele 29-24 şi 28-25 cu Tatabanya KC, 29-28 şi 28-34 cu Sporting CP, 29-18 şi 29-29 cu Glogow.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.