Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins marţi, în deplasare, formaţia ungară Tatabanya KC, scor 29-24 (16-9), în primul meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră. Marţi seară debutează şi campioana Dinamo Bucureşti, în grupa G.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Maras 6 goluri, Juhasz 5, Ancsin 5, Alvarez 5, pentru gazde, respectiv Aliohin 5, Komogorov 5, Ravnic 4, pentru CSM Constanţa.

În cealaltă dispută a primei etape se vor duela, tot marţi seară, Sporting CP şi Chrobry Glogow.

În următoarea etapă, CSM Constanţa va juca primul meci în faţa propriilor fani, cu portughezii de la Sporting CP, în 24 octombrie.

Campioana Dinamo Bucureşti va debuta pe teren propriu, marţi seară, cu campioana Bosniei Herţegovina, HRK Izvidac.

CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.