Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins marţi, pe teren propriu, formaţia ungară Tatabanya KC, scor 28-25 (14-12), în penultimul meci din grupa H a European League, şi s-a calificat în grupele principale. Campioana Dinamo Bucureşti a obţinut victoria cu HC Izvidac, în grupa G.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Mourino 6 goluri, Nikolic 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Topic 5, pentru oaspeţi.

În cealaltă dispută a rundei, tot marţi, se joacă Chrobry Glogow - Sporting CP.

În primele etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC, 29-28 cu Sporting CP, 29-18 şi 29-29 cu Glogow, astfel că după cinci etape este lider neînvins, cu 9 puncte şi se califică în grupele principale.

Etapa a VI-a, ultima, programează meci în deplasare pentru CSM Constanţa, returul cu Sporting CP, în 5 decembrie.

CSM Constanţa joacă în premieră în European League şi s-a calificat în grupa H după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

În grupa G, tot marţi, campioana Dinamo Bucureşti a învins, în deplasare, ultima clasată, HC Izvidac, scor 40-24 (17-11). În urma rezultatului, Dinamo se clasează pe locul 2, cu 6 puncte, dar încă nu are garantată calificarea mai departe.

FOTO: Dinamo Bucureşti
FOTO: Dinamo Bucureşti

În cealaltă dispută a etapei a V-a, tot marţi, se confruntă Chambery Savoie – Fuchse Berlin.

În primele runde, Dinamo a obţinut rezultatele: 52-24 cu HRK Izvidac, 28-21 cu Chambery Savoie, 30-33 şi 32-33 cu Fuchse Berlin.

Campioana României va juca ultimul meci din grupa G pe teren propriu, cu Chambery Savoie, în 5 decembrie.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.