Universitatea Cluj a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia CSM Bucureşti, scor 32-28 (15-12), în etapa a X-a a Ligii Naţionale. A fost debutul ca antrenor pe banca Universităţii Cluj pentru fosta internaţională Carmen Amariei, care a semnat în urmă cu câteva zile un contract valabil în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Hossu 12 goluri, pentru ”U” Cluj, respectiv Schneider 8, pentru CSM Bucureşti.

Amariei face echipă pe banca Universităţii Cluj cu Liviu Jurcă, cel care i-a fost antrenor de-a lungul carierei în oraşul natal. Fosta internaţională, care a mai condus echipe, însă feminine, a devenit astfel primul antrenor principal din Liga Naţională masculină.

”Sunt încântată de noua provocare primită şi pot spune că este o oportunitate deosebită de a-mi pune în valoare cunoştinţele acumulate în toată cariera handbalistică de până acum. Îmi doresc ca prin această colaborare, împreună cu jucătorii, conducerea şi staff-ul tehnic să implementăm o strategie care să ne ajute la creşterea şi dezvoltarea handbalului clujean”, declara Carmen Amariei după semnarea contractului cu ”U” Cluj.

În urma rezultatului de sâmbătă, CSM Bucureşti adună 22 puncte, temporar pe locul 3, iar Universitatea Cluj rămâne pe 11, cu 7 puncte.

În etapa a X-a s-au mai jucat meciurile dintre CSU Suceava – CSM Constanţa 25-31, SCM Timişoara – CSM Vaslui 29-25, Dinamo Bucureşti – Potaissa Turda 43-34, CSM Bacău – Minaur Baia Mare 27-27, HC Buzău – CSM Sighişoara 28-25.

Ultima dispută a rundei va avea loc duminică, între Steaua Bucureşti – CSM Focşani.

Etapa a XI-a programează partide între 17-19 noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.