Naţionala de handbal masculin U20 şi-a aflat, joi seară, adversarele din faza grupelor la Campionatul European, la tragerea la sorţi de la Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolorii vor juca în grupa D, cu Norvegia, Ungaria şi Cehia.

”Din acest moment ştim contra căror echipe să ne pregătim pentru jocurile din grupe. Este o grupă grea, dar putea fi mult mai grea, aşadar luăm partea pozitivă a acestei extrageri. Avem entuziasmul participării la Campionatul European şi cu multă muncă în stagiile premergătoare, cu ambiţia, unitatea şi determinarea grupului vom fi focusaţi pentru a demonstra cǎ avem capacitatea de a face un rezultat bun şi de a lăsa o impresie bunǎ”, a declarat antrenorul naţionalei de tineret, Adrian Petrea, după tragerea la sorţi de joi seară.

Ediţia din 2024 a CE under 20 va fi prima cu 24 de echipe la start, iar turneul final se va derula între 10-21 iulie 2024, în Slovenia.

Deţinătoarea trofeului este Spania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.