Vicecampioana CSM Bucureşti a eliminat, luni, campioana Rapid Bucureşti în optimile de finală ale Cupei României şi s-a calificat în sferturile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 31-24 (13-14), în Sala Polivalentă, în care ambele galerii şi-au încurajat frenetic favoritele.

Rapid a dominat copios prima repriză, în faţa unei adversare de nerecunoscut, dar CSM şi-a luat revanşa în actul secund, în care campioana nu a mai găsit antidot şi a marcat doar un gol în 15 minute după pauză. Noua confruntare dintre campioana Rapid Bucureşti şi vicecampioana CSM Bucureşti a fost tranşată de echipa Cristinei Neagu, care este prima calificată în sferturile Cupei României.

Arntzen, cu 8 goluri, pentru CSM, respectiv Buceschi, cu 6, pentru Rapid, au fost principalele marcatoare. Jucătoarea meciului a fost însă portarul vicecampioanei, Marie Davidsen, cu 15 parade reuşite.

Celelalte partide din optimile de finală se vor juca, tot în manşă unică, până joi, iar câştigătoarele vor evolua, de asemenea, în sferturile de finală ale Cupei României. Alte meciuri de interes din optimi sunt cele dintre Gloria Bistriţa - SCM Rm. Vâlcea (miercuri, ora 17.30) şi Dunărea Brăila - Gloria Buzău (joi, 18.00).

Meciurile din sferturile de finală ar urma să aibă loc în 9 martie, iar Turneul Final Four în 20-21 mai.

În 2022, Cupa României a fost câştigată de CSM Bucureşti, după finala cu SCM Rm. Vâlcea, scor 34-26.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.