Naţionala de handbal feminin tineret a României va întâlni Suedia, marţi, în primul meci din grupa principală I, la Campionatul European găzduit de Piteşti şi Mioveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolorele vor juca în compania neînvinsei Suedia de la ora 19.45. În al doilea meci, România se va duela cu Elveţia, miercuri, de la aceeaşi oră.

Echipa României s-a calificat greu în grupele principale, după ce în grupa preliminară B a încheiat pe locul 2, în urma rezultatelor 41-33 cu Islanda, 30-26 cu Portugalia şi 35-30 cu Germania.

Grupa principală I va începe cu Portugalia şi Suedia pe primele două locuri, cu câte 2 puncte, urmate de Elveţia şi România (0).

În grupa II joacă Ungaria (2 puncte), Danemarca (1), Muntenegru (1) şi Franţa (0).

Primele două clasate se califică în semifinale, programate vineri, urmate de meciurile pentru locurile 5-8 şi finale, duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.