Naţionala de handbal feminin a României a învins categoric duminică, la Herning, reprezentativa Serbiei şi se pregăteşte pentru duelul cu gazda Danemarca. Alte şapte meciuri s-au jucat, duminică, în grupele CM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele înregistrate în partidele de duminică sunt: Croaţia – China 39-13 şi Senegal – Suedia 18-25 (grupa A), Groenlanda – Austria 23-43 şi Norvegia – Coreea de Sud 33-23 (B), România – Serbia 37-28 şi Danemarca – Chile 46-11 (E), Ucraina – Kazakhstan 37-24 şi Brazilia – Spania 25-27 (G).

 

În prima etapă a grupei, România a trecut la scor de Chile, 44-19, iar după două runde are 4 puncte, la fel ca şi Danemarca, cu care se va duela în 5 decembrie, de la ora 21.30.

 

Obiectivul naţionalei antrenate de Florentin Pera este o clasare în primele opt locuri, performanţă care i-ar permite să participe apoi la turneele preolimpice din luna aprilie 2024.

Deţinătoarea trofeului mondial este Norvegia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.