Campioana la handbal feminin Rapid Bucureşti şi-a luat revanşa, pe teren propriu, în faţa formaţiei ungare Gyor ETO, duminică, scor 30-27 (15-16), în etapa a VIII-a din grupa B a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare au fost Grozav 7goluri, Buceschi 7, Lopez 5, pentru Rapid, respectiv Ryu 5, Oftedal 5, Nze Minko 5, pentru Gyor.

În etapa a VIII-a a grupei B s-au mai jucat meciurile dintre Kastamonu - Metz 23-28, Team Esbjerg - Lokomotiva Zagreb 33-20, iar ultima dispută a rundei va avea loc duminică, între Storhamar - Buducnost.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg, 30-30 cu Buducnost, 27-25 cu Storhamar şi 30-32 cu Gyor ETO.

După opt etape, campioana României are 12 puncte în clasament, pe locul 4. Lider este Metz, cu 13 puncte, urmată de Gyor şi Team Esbjerg, cu 12.

Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci în 17 decembrie, în deplasare, cu Storhamar.

În grupa A din competiţie joacă şi vicecampioana CSM Bucureşti, locul 2 după opt etape.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.