Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia daneză Ikast Handbold, scor 35-27 (20-11), în etapa a III-a din grupa B a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Grozav 8 goluri, Janjusevic 4, pentru Rapid, respectiv Jerabkova 8, Bakkerud 6, pentru Ikast.

În celelalte meciuri din etapa a III-a s-au înregistrat rezultatele: Krim Ljbljana – FTC Budapesta 32-26, Zaglebie Lubin – Vipers 20-34 şi Team Esbjerg – Metz Handball 29-27.

Astfel, după trei etape, pe primele două locuri se află, neînvinse, Krim Ljubljana şi Ikast, cu câte 6 puncte, urmate pe podium de Vipers (4). Rapid ocupă locul 6 (2 puncte), după ce în primele două dispute din grupa B a pierdut cu Team Esbjerg (28-30) şi a învins Zaglebie Lubin (26-25).

În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca în deplasare, cu FTC Budapesta, în 30 septembrie.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.