Pivotul naţionalei de handbal feminin a României, Crina Pintea, nu va mai evolua la Gyor ETO, cu care mai avea un an de contract şi în schimbul rezilierii acestuia, la propria cerere, campioana Ungariei a impus o taxă de transfer. Gyor ETO a pierdut, duminică, finala Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gyor ETO a anunţat, luni, că două jucătoare vor pleca din lot, la cererea lor: Crina Pintea şi Laura Glauser.

Potrivit site-ului oficial al campioanei Ungariei, ambele jucătoare au cerut rezilierea de comun acord a contractului.

”Am fost într-o situaţie foarte dificilă, am locuit singură în Győr aproape tot timpul anului. Deşi colegele şi clubul m-au susţinut şi mi-au oferit tot ajutorul, a trebuit să realizez contractul, pentr că mi-a fost foarte greu să fac faţă situaţiei şi aveam nevoie de sprijinul familiei mele. Mulţumesc pentru tot clubului şi fanilor, Győr a avut întotdeauna un loc special în inima mea”, a declarat Crina Pintea, al cărei contract se încheie astfel în 30 iunie, cu un an înainte decât semnase anul trecut.

”A trebuit să luăm o decizie dificilă, Crina este una din cele mai bune jucătoare din lume, nu degeaba a revenit la echipă anul trecut. Având în vedere că motivele expuse de jucătoare (presiunea psihică), ar fi avut consecinţe negative asupra performanţei sale, am decis să reziliem contractul, pentru o taxă de transfer”, a precizat şi fosta mare jucătoare de la Gyor, Anita Gorbicz, în prezent preşedinte al clubului.

Gorbicz nu a făcut referiri şi la cuantumul taxei de transfer pe care Gyor ETO o pretinde în schimbul rezilierii contractului cu Crina Pintea.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.