Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia suedeză Onnereds HK, scor 29-27 (17-14), în manşa tur din turul 3 al European League. CSM Târgu Jiu este debutantă în cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Boqvist 7 goluri, Elovsson 5, pentru Onnereds, respectiv Moldovan 6, Frăţilescu 5, Puşcaş 5, pentru CSM Târgu Jiu.

Partida retur va avea loc duminică, tot la Târgu Jiu, cele două echipe având o înţelegere în acest sens. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în grupele European League.

Tot duminică va juca şi Dunărea Brăila, pe teren propriu, cu Borussia Dortmund (25-24 în tur). Dunărea a început competiţia în turul 2, fază în care a dispus de islandezele de la Valur, cu 30-29, 30-14.

În faza grupelor a fost repartizată direct Gloria Bistriţa. Meciurile din grupe vor debuta în ianuarie 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.