Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare a susţinut, luni, primul antrenament, cu 18 jucătoare, iar primele amicale vor avea loc în Ungaria, cu naţionala Japoniei şi Alba Fehervar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Minaur Baia Mare va fi antrenată în sezonul 2023-2024 de Andrei Popescu şi Daniel Apostu, alături de Ioan Băban.

Lotul de jucătoare este format din portarii Amra Pandzic, Cristina Enache-Mihiş, alături de handbalistele Ana Maria Tănasie, Eva Kerekes, Denisa Romaniuc (aflată la lotul U19), Sanja Vujovic, Maria Gomes da Costa (transferată de la Rocasa Gran Canaria), Maria Groşan (lot U19), Magda Cazanga (nu a ajuns la reunire, probleme cu viza), Amelia Lundback (de la Skuru IK Handbold), Luciana Popescu, Aleksandra Vukajlovic, Amalia Coman (de la SCM Rm. Vâlcea), Sorina Brînduşa (lot U19), Cristina Hrihor (de la Gil Eanes), Katarina Pavlovic (de la CSM Târgu Jiu), Anca Miţicuş, Oana Borş, Dijana Ujkic, Amalia Terciu, Mihaela Rusneac (lot U19),  Andreea Ţîrle, Alba Chiara Spugnini Santome (de la Rocasa Gran Canaria), Cristina Danciu (lot U19).

Potrivit Minaur, vizita medicală va avea loc miercuri, iar în intervalul 17-26 iulie este prevăzut un stagiu de pregătire centralizată la Székesfehérvár (Ungaria), în timpul căruia vor avea loc şi două amicale, cu naţionala Japoniei şi cu echipa Alba Fehérvár.

În 4-5 august se va disputa un turneu în Baia Mare, la care vor mai participa Corona Braşov, HC Zalău, MKS Lublin, urmat de un turneu găzduit de HC Zalău, la care au mai fost invitate Dacia Mioveni şi Măgura Cisnădie. Ultima etapă de pregătire include turneul de la Lublon, în 18-20 august, alături de Juventa Michalovce, MKS Lublin şi Gniezno.

Debutul în noua ediţie de campionat este programat pe 2 septembrie, când Minaur primeşte vizita formaţiei Măgura Cisnădie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.