Echipele de handbal feminin Gyor ETO şi SG BBM Bietigheim vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat sâmbătă, la Turneul F4 de la Budapesta, formaţiile Team Esbjerg, respectiv Metz Handball, în semifinalele competiţiei. Finala va fi condusă de arbitrele românce Cristina Lovin şi Simona Stancu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, Gyor a dispus de Team Esbjerg, scor 24-23 (13-9), iar în cea de-a doua, SG BBM Bietigheim a învins Metz, cu 36-29 (14-15).

Astfel, duminică vor juca în finala mică învinsele Team Esbjerg şi Metz, iar finala pentru trofeu se va juca între Gyor ETO – SG BBM Bietigheim, urmând a fi arbitrată de Cristina Lovin şi Simona Stancu.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În sferturile competiţiei a fost eliminată campioana României, CSM Bucureşti, în timp ce vicecampioana Rapid Bucureşti nu a trecut de grupe.

Trofeul a fost câştigat în ultimii trei ani de Vipers Kristiansand, care nu s-a calificat însă la Turneul F4 de la Budapesta.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.