Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia HSG Bensheim, scor 33-24 (18-16), în ultimul meci din grupa C a European League. Gloria va juca în sferturi din postura de lider neînvins în faza grupelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Seraficeanu 13 goluri, pentru Gloria Bistriţa, respectiv Dekker 6, pentru formaţia oaspete.

Cealaltă partidă a etapei se va juca duminică, între Neptunes Nantes – MKS Lublin.

În sferturi vor juca Gloria Bistriţa (11 puncte) şi Neptunes Nantes (5, înaintea ultimului meci).

În grupa C, Gloria Bistriţa a obţinut rezultatele: 26-23 şi 29-26 cu MKS Lublin, 35-27 şi 33-24 cu HSG Bensheim, 19-19 şi 34-29 cu Neptunes Nantes.

Alte două formaţii româneşti joacă în grupele European League: Dunărea Brăila, în grupa B, respectiv CSM Târgu Jiu, în grupa D. Ambele au disputat tururi preliminare, în timp ce Gloria Bistriţa a fost repartizată direct în faza grupelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.