Vicecampioana la handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, sâmbătă, prelungirea pe încă două sezoane a contractului cu extrema stânga Alexandra Dindiligan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este deja o certitudine pentru handbalul românesc, atât la nivel de echipă de club, cât şi la echipa naţională, o jucătoare cu mână sigură şi mare disponibilitate la efort! Alexandra Dindiligan continuă alături de CSM Bucureşti pentru încă 2 sezoane şi rămâne un om de bază, acolo, pe extrema stângă! Mult succes, Didi!”, a transmis CSM Bucureşti.

La rândul său, Alexandra Dindiligan, care este şi componentă a naţionalei, a declarat după semnarea contractului: ”Sunt foarte fericită să continui la CSM Bucureşti. Îmi place tot ceea ce se întâmplă aici. Toată lumea este implicată 100% în obţinerea rezultatelor de înaltă performanţă şi sunt convinsă că, împreună, le vom obţine!”.

Alexandra Dindiligan a evoluat înaintea sosirii la CSM Bucureşti la echipele Universitatea Cluj (2015-2020) şi la HC Zalău (2020-2021).

Cu echipa naţională are în palmares un aur mondial de junioare (2014) şi o medalie de bronz la Mondialele de tineret (2016).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.