Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a învins duminică, în deplasare, formaţia Lokomotiva Zagreb, scor 30-29 (16-16), în etapa a III-a din grupa B a European League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Prkacin 6 goluri, pentru gazde, respectiv Zivkovic 8, Jezic 4, pentru Dunărea Brăila.

În cealaltă partidă a etapei s-a jucat partida dintre Chambray – Thuringer HC 25-32.

În primele etape, Dunărea Brăila a obţinut rezultatele: 27-21 cu Chambray Touraine Handball şi 28-32 cu Thuringer HC. După 3 etape se află pe locul 2, cu 4 puncte, după liderul neînvins Thuringer HC (6).

În etapa următoare, Dunărea Brăila va juca pe teren propriu returul cu Zagreb, în 4 februarie.

Formaţia brăileană s-a calificat în grupe după ce a disputat două tururi preliminare, eliminând formaţiile Valur (30-29, 30-14) şi Borussia Dortmund (25-24, 27-22).

În European League mai joacă Gloria Bistriţa, repartizată direct în grupe, respectiv CSM Târgu Jiu, care a disputat şi ea tur preliminar.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.