Campioana CSM Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, formaţia ungară DVSC Debrecen, scor 30-23 (15-9), în etapa a VIII-a din grupa A a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, accidentată, nu a făcut deplasarea. Competiţia se întrerupe până în ianuarie 2024, datorită Campionatului Mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Excelentă evoluţia campioanei României în deplasarea din Ungaria, după ce cu aceeaşi echipă a remizat pe teren propriu în etapa anterioară, pe fondul unui joc slab la acest nivel. Principalele marcatoare au fost Planeta 6 goluri, pentru DVSC, respectiv Stoica 8, Arntzen 7, pentru CSM Bucureşti.

Portarul Evelina Eriksson (CSM) a fost MVP-ul partidei, cu 19 intervenţii reuşite (45.24%).

 

Accidentată la genunchiul drept (leziune corner postero-medial) în partida tur cu  DVSC, căpitanul Cristina Neagu nu a făcut deplasarea la Debrecen, fiind în recuperare.

În etapa a VIII-a se mai joacă partidele dintre Odense - IK Savehof, Buducnost – Brest şi Gyor - SG BBM Bietigheim.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof, 28-30 cu Brest, 29-24 cu Buducnost şi 29-29 cu DVSC Debrecen.

După opt etape, campioana României rămâne pe locul 4, cu 9 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu, cu Buducnost. Etapa a IX-a programează partide în 6-7 ianuarie 2024, Liga Campionilor fiind întreruptă datorită Campionatului Mondial.

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.