Campioana CSM Bucureşti a învins vineri, în Slovenia, echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, scor 27-22 (12-13), în al doilea amical internaţional din intersezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul test internaţional, în urmă cu câteva zile, CSM Bucureşti a învins FTC Budapesta, scor 31-28 (17-16). CSM Bucureşti a mai disputat meciuri test de când s-a reunit, dar cu adversare din Liga Naţională – SCM Craiova şi Dunărea Brăila.

Ultima partidă amicală în deplasare va avea loc duminică, în compania echipei Krim Ljubljana (13 august), iar în 19 august va întâlni acasă pe Gloria Buzău.

Primele meciuri oficiale vor avea loc în 26-27 august, la Turneul Final4 al Supercupei României.

În stagiunea 2023-2024, CSM Bucureşti va juca şi în grupa A din Liga Campionilor, cu echipele Gyor ETO, IK Savehof, Brest Bretagne Handball, Odense Handbold, Buducnost, SG BBM Bietigheim şi DVSC Debrecen. Competiţia va debuta în 9-10 septembrie.

 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.