Handbalista Laura Pristăviţa, componentă a naţionalei României, a semnat prelungirea contractului cu formaţia Gloria Bistriţa, ocupanta locul 2 în Liga Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Se anunţă un nou sezon plin de provocări şi acest lucru mă bucură. Este o oportunitate care îmi apare din nou în viaţă şi sunt fericită că fac parte în continuare din acest proiect, alături de aceste fete şi aceşti oamenii care sunt alături de noi. Îmi doresc să terminăm acest sezon aşa cum ne-am propus, poate şi mai bine de atât şi să fim cu toţii sănătoşi la final. Haide, Gloria!”, a declarat handbalista tricoloră după semnarea contractului.

Laura Pristăviţa va împlini 34 de ani în 20 iulie şi este campioană în 2014, cu Minaur Baia Mare. Mai are în palmares trei Cupe ale României şi o Supercupă. A mai jucat la echipele Universitatea Cluj, de unde s-a transferat la Minaur, iar din 2016 este jucătoarea formaţiei Gloria Bistriţa.

Din 2012 este în circuitul echipei naţionale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.