Echipa de handbal feminin Corona Braşov a anunţat, luni, schimbarea din funcţie a antrenorului Alin Bondar. El va fi înlocuit, interimar, cu o echipă de antrenori în care se află şi fosta internaţională Aurelia Brădeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea clubului Corona Braşov anunţă că a luat decizia de a îl schimba pe antrenorul principal al echipei de handbal senioare, Alin Bondar, care va rămâne la dispoziţia clubului în perioada următoare. Îi mulţumim lui Alin pentru munca depusă în ultimii 2 ani şi jumătate şi îi urăm succes în continuare! Interimatul va fi asigurat de o echipă formată din: Aurelia Brădeanu, Mihaela Seifer Ciobotaru şi Iulian Stamate. Le urăm succes tuturor! Hai, Corona!”, este comunicatul transmis de Corona Braşov.

După 11 etape derulate în Liga Naţională, Corona Braşov ocupă locul 10, cu un bilanţ de trei victorii, un egal şi şapte înfrângeri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.