Handbal Club Dobrogea Sud (HCDS) a primit marţi, din partea Consiliului Local Constanţa suma de 10 milioane de lei, necesară pentru anul competiţional 2018-2019, jumătate din bani urmând să fie primiţi în acest an, iar restul în 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilierii locali municipali au aprobat marţi, în cadrul unei şedinţe ordinare proiectul privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Asociaţiei Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa în anul competiţional 2018-2019. Hotărârea prevede că în anul 2018 structurii sportive i se va acorda în tranşe suma de cinci milioane de lei, iar anul viitor va primi alte cinci milioane de lei.

Sezonul trecut, HCDS a fost finanţată tot de Consiliul Local şi a reuşit să câştige Supercupa şi Cupa României, participând în Cupa EHF unde a trecut de echipa norvegiană BSK Handball Elite cu victorii în ambele manşe, fiind eliminată în turul următor de SC Magdeburg, care avea să ajungă în Final Four-ul Cupei EHF.

Şi în sezonul viitor Handbal Club Dobrogea Sud va evolua în turul doi al Cupei EHF, urmând să joace cu învingătoarea partidei dintre Talent Robstav M.A.T. Plzen (Cehia) şi Glasgow HC (Scoţia).

Consilierii locali au mai aprobat în cadrul şedinţei finanţarea şi altor cluburi sportive de volei, baschet, rugby, handbal, tenis de masă, valoarea totală a sumelor alocate pentru acestea fiind de 7,3 milioane de lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.