Campioana la handbal masculin Dinamo Bucureşti are programată reunirea din 2023 în 16 ianuarie. În intervalul 31 ianuarie - 26 februarie, jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual vor disputa opt partide în Liga Naţională şi Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După reunirea din 16 ianuarie, Dinamo va avea la dispoziţie două săptămâni de pregătire, despre care clubul nu a dat detalii încă, iar din 31 ianuarie se reiau meciurile oficiale.

Astfel, prima dispută din 2023 va conta pentru Liga Naţională, în deplasare la CSM Oradea (devans la etapa XX). Urmează meciul cu Poli Timişoara, tot în deplasare (3 februarie, etapa XVI)), iar apoi prima confruntare din acest an în grupa A a Ligii Campionilor, cu FC Porto, pe terenul portughezilor (8 februarie, etapa XI).

Februarie continuă pentru dinamovişti cu calendarul plin: Dinamo - CSM Odorhei (10 februarie, etapa XVII), PSG - Dinamo (16 februarie, etapa XII), CSM Focşani - Dinamo (19 februarie, etapa XVIII), Dinamo - GOG (23 februarie, etapa XIII) şi  Dinamo - Steaua (26 februarie, etapa XIX).

Dinamo Bucureşti precizează în anunţul de luni că biletele pentru meciul cu GOG, de pe teren propriu, s-au pus deja în vânzare.

La începutul lui 2023, în grupa A din Liga Campionilor, Dinamo Bucureşti se află pe locul 4, cu 11 puncte după 10 etape, iar în Liga Naţională este lider neînvins după 15 runde, cu 45 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.